Welkom op de site van Onderhoudsbedrijf Sandor Harteveld.

Onderhoudsbedrijf Sandor Harteveld is een eenmansbedrijf dat zich richt op zowel particulieren als bedrijven. Als klein bedrijf kan ik u persoonlijk te woord staan over de uit te voeren werkzaamheden, zodat deze tot in ieder detail bespreekbaar zijn. U krijgt dan precies wat u voor ogen heeft.

Onderhoud
Aan onderhoud kunt u denken aan het uitvoeren van diverse werkzaamheden die variŽren van het ophangen van schilderijen tot het vervangen van kozijnen, eigenlijk alle werkzaamheden in en om het huis of bedrijf.

Verbouwingen
Wat dacht u van een nieuwe badkamer of een kompleet afgetimmerde zolderverdieping? Maar ook een veranda of een uitbouw, alles is mogelijk. Zoals keukens, verlaagd plafond, systeemplafond, vloerafwerking, dakraam,dakkapel, schuttingen en schuren.

Tegelwerk
Voor al uw tegelwerk in bijvoorbeeld keuken, bijkeuken, badkamer, toilet en hal. Maar ook het vernieuwen van oude voegen en die vieze kitranden, en reparatie aan tegelwerk.

Overige
Om het u gemakkelijk te maken tijdens een verbouwing, zodat u niet achter diverse partijen aan hoeft te gaan, kan ik u het werk uit handen nemen door gebruik te maken van mijn contacten,zoals een loodgieter,schilder, glaszetter en een elektricien. U heeft dan maar 1 contactpersoon, wat voor beide partijen prettig werkt en ook de verbouwing ten goede komt.

Algemeen
U ziet het, van alle markten thuis. Interesse of een vraag? Neemt u dan gerust contact op.

© Sandor Harteveld